Bijles geneeskunde

Er zijn 5 kern leermodules plus een bonus gegoten in een begeleidingsprogramma.  Wanneer je investeert in je toekomst is het belangrijk dat je weet wat je krijgt. Daarom delen wij ons exact curriculum mee, zodat je weet dat deze begeleiding goed voor jou is.

Wat zit er inbegrepen?


Module 1: Fysica     

Hoe Gegevens van een Vraagstuk Correct Interpreteren en Uitrekenen

Module 2: Chemie  

Van Redoxreacties tot Chemisch Evenwicht

Module 3: Wiskunde

Aanleren van de Basisprincipes tot Oplossen van de Moeilijkste Oefeningen

Module 4: Biologie   

Alles wat je Moet Kennen voor het Onderdeel Biologie

Module 5: IVV         

Een Tekst Correct en Snel interpreteren, een goed Arts -Patiënt Gesprek voeren

Module 6: Bonus     

Interactief Oefenen met Online Programma

Onze missie is jouw te helpen slagen voor het ingangsexamen geneeskunde. Ben je nog niet zeker als het voorbereidingsprogramma van Bijleshulp voor het ingangsexamen geneeskunde iets voor jou is? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

Of het nu de eerste keer is dat je het ingangsexamen probeert of al meerdere keren hebt meegedaan, wij zijn er om jouw inzichten te geven die noodzakelijk zijn voor te slagen en jouw droom om arts of tandarts te worden in realiteit om te zetten.

 

Inschrijvingsformulier (beperkt aantal plaatsen)

Zelf bijles geneeskunde volgen?

Neem snel contact met ons op. Wij kunnen zowel geneeskunde integraal behandelen als specifieke oefeningen oplossen om je verder op weg te helpen.

Contacteer ons -of- Bijles aanvragen

Lesgever Anniek

Anniek

Anniek studeerde Burgerlijk Ingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven en helpt je graag met al jouw wiskundige en wetenschappelijke problemen.

Anniek geeft bijles Chemie, Fysica, Statistiek en Wiskunde in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Contacteer Anniek