Bijles wiskunde

Wiskunde is een van de meest voorkomende onderwerpen waar studenten problemen mee hebben. Het is ook het meest voorkomende onderwerp waardoor leerlingen uit hogere studies moeten afzakken tot een lagere richting. Wiskunde is één van de onderwerpen waarbij je een heel goede basis nodig hebt om de volgende onderwerpen goed te begrijpen. Als deze basis niet voldoende is, blijven de problemen zich in de toekomst opstapelen.

Een goede wiskundebasis

Bij Bijleshulp zorgen wij ervoor dat we aan de hand van de leerstof die je nu moet kennen ook je basis versterkt. Zo vang je twee vliegen in één klap. Enerzijds kan je goed met het onderwerp mee waarvan je nu les en examens krijgt maar anderzijds versterk je jouw basis waardoor je in de toekomst de andere onderwerpen gemakkelijker kan begrijpen.

Dyscalculie of Dyslexie

Ook hebben we veel ervaring met studenten die dyscalculie en dyslexie hebben. Hierbij is het vooral noodzakelijk om steeds met stappenplannen voor oefeningen te werken waarop de student steeds kan terugvallen tijdens toetsen en examens.  Bij dyscalculie is het van belang de wiskunde te visualiseren en onderwerpen uit het dagelijkse leven aan te grijpen om deze student wiskunde beter te leren begrijpen.
Bij Bijleshulp hebben de repetitoren die wiskunde lessen geven een sterke vooropleiding gevolgd in wiskunde zoals Burgerlijk ingenieur, … en ook is er jarenlange ervaring aanwezig.
Als u meer wilt weten over wiskundebijlessen aarzel dan niet om ons te contacteren.


Zelf bijles wiskunde volgen?

Neem snel contact met ons op. Wij kunnen zowel wiskunde integraal behandelen als specifieke oefeningen oplossen om je verder op weg te helpen.

Contacteer ons -of- Bijles aanvragen

Lesgever Anniek

Anniek

Anniek studeerde Burgerlijk Ingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven en helpt je graag met al jouw wiskundige en wetenschappelijke problemen.

Anniek geeft bijles Chemie, Fysica, Statistiek en Wiskunde in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Contacteer Anniek