Bijles wiskunde

Wiskunde is een van de meest voorkomende onderwerpen waar studenten problemen mee hebben. Het is ook het meest voorkomende onderwerp waardoor studenten hun hogere studies stopzetten.

Moeilijkere oefeningen op de examens

Vaak worden op de examens oefeningen van een ander niveau gevraagd dan deze die je hebt moeten oplossen in de oefenzittingen. Op het examen wordt er extra inzicht van jou verwacht. Hoe kan je deze extra inzichten krijgen? Oefenen, oefenen en nog eens oefenen is dan de boodschap.

Een goede wiskundebasis

Bij Bijleshulp zorgen wij ervoor dat we aan de hand van de leerstof die je nu moet kennen ook je basis versterkt. Zo vang je twee vliegen in één klap. Enerzijds kan je goed met het onderwerp mee waarvan je nu les en examens krijgt maar anderzijds versterk je jouw basis waardoor je in de toekomst de andere onderwerpen gemakkelijker kan begrijpen.

Heb jij dyscalculie of dyslexie? 

Ook hebben we veel ervaring met dyscalculie en dyslexie hebben. Hierbij is het belangrijk om steeds met een vaste structuur te werken om de oefeningen op te lossen. Zo wordt het automatisatieproces dat ontbreekt, opgevangen zodat je op de examens de oefeningen herkent en weet hoe je eraan moet beginnen.

Repetitoren met wiskundige achtergrond.

Alle lesgevers wiskunde hebben een sterke vooropleiding gevolgd in wiskunde zoals Burgerlijk ingenieur, handelsingenieur,..etc. Daardoor kunnen wij jou een zeer gestructureerde uitleg geven waardoor je moeilijke oefeningen naderhand kan oplossen zonder onze hulp.

Langdurige of korte begeleiding?

Heb je nood aan een langdurige begeleiding gedurende heel het jaar of liever enkele uurtjes bijles vlak voor jouw examen? Bij ons kan je terecht voor zowel een korte als langdurige begeleiding. Vlak voor de examenperiode kan het wel druk zijn, dus reserveer tijdig een lesgever.


Zelf bijles wiskunde volgen?

Neem snel contact met ons op. Wij kunnen zowel wiskunde integraal behandelen als specifieke oefeningen oplossen om je verder op weg te helpen.

Contacteer ons -of- Bijles aanvragen