#1 Online lessen.

Onze lessen vinden online plaats. Hierdoor kan jij rustig vanachter jouw computer bijleren. Je hoeft je niet meer te verplaatsen. Jij kan zien wat de lesgever schrijft. Achteraf worden de handgeschreven files doorgestuurd in PDF formaat. Indien je het wenst, kan de les ook worden opgenomen zodat je deze achteraf kan herbekijken.

ruime-keuze-lesgevers

 

 

 

 

 

#2 Wiskunde en wetenschappen.

Je hebt keuze uit een wiskundige en wetenschappelijke vakken. Bij Bijleshulp kan je je uren gebruiken voor alle vakken binnen hetzelfde niveau zonder extra kosten.

Je vinkt het gewenste vak aan en vanaf dan kan je beginnen met bijlessen te reserveren.

ruime-keuze-vakken

 

 

 

 

 

#3 Online reservatie met veel beschikbare uren.

Je kan de agenda’s van de lesgevers van jouw vak raadplegen. Je kan rechtstreeks jouw beschikbare uren matchen met de beschikbare uren van de lesgevers alsook deze uren reserveren.

Onze lesgevers zorgen voor een voldoende ruim aanbod aan uren zodat jij wanneer je nood hebt aan een bijles, steeds een bijles kan reserveren.

 

ruime-keuze-beschikbare-lesuren

 

 

 

 

 

#4 Overzicht van de lesuren

Een duidelijk overzicht van de gespendeerde, geplande alsook aangekochte uren.

Ook kan je een gedetailleerd overzicht raadplegen van de gegeven lessen en de komende geplande lessen.

saldo-raadplegen-klein

 

 

 

 

 

#5 Gemakkelijke communicatie voor en na de bijlessen.

Wil je graag een bijles nemen maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kan je alvast chatten met je lesgevers. Ook kan je hier voor en na de bijlessen nog vragen stellen.

communicatie-met-bijlesgevers-klein

 

 

 

 

 

#6 Kwaliteitsgarantie.

Goed voorbereide lessen op jouw maat. De lesgevers gaan op voorhand aan de slag met jouw specifieke vragen, zodat je tijdens de les meteen aan de slag kunt. Indien nodig, bereiden zij ook oefeningen en cursusmateriaal voor over de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. Ook kunnen zij zorgen voor een planning en stappenplannen om je te helpen.

Door de voorbereiding zijn de lessen steeds up to date met de leerstof die je op school krijgt en is er geen tijdsverlies.

Opvolging tussen de lessen door. Zit je met een dringende vraag en is je volgende bijles nog ver af? Dan kun je toch nog bij je lesgever terecht. Ook wanneer je graag een belangrijke opdracht wil laten controleren, kan dat buiten de lesuren. Zo wordt de lestijd enkel gebruikt om je te helpen met je leerstof.

Wil je graag de mening van studenten die Bijleshulp uitprobeerden? Lees dan onze vele goede referenties na.

kwaliteitsgarantie2

 

 

 

 

 

#7 Tevredenheidsgarantie.

Wij geven een tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden na de eerste les dan betalen wij jou het restbedrag van het pakket terug.

tevredenheidsgarantie